Friday, 19 August 2016

Days Go By

Прошу прощения за долгое отсутствие здесь. У нас ремонт идет полным ходом, и я никогда не думала, что это всё может занимать стоооолько времени. Свадьба по сравнению с ремонтом - это еще цветочки. 
Так что пока мы учимся на собственных ошибках: то краску не ту купили, то денег на штукатурку не хватает, то ламинат оказался голубым, а не серым, то гардеробная из икеи никак не встает. В итоге проблем много. И главная заключается в том, что очень много огромных люстр я купила, и Антон теперь будет постоянно биться об них головой. Честно говоря, как это всё переделывать - не знаю. Одну люстру мы уже испоганили, покрасив её в коричневый цвет))) Типо под бронзу) Мягко говоря:" Не вышло!" Теперь будем перекрашивать) А еще за пару дней покрасили почти всю мебель в прихожей и ванной, на свой страх и риск. Но вроде получилось ничего) Антон вошел в раж, и теперь его не остановить: он всё хочет красить! Я сдерживаю как могу) 
Поэтому нет и времени на фото и особенно на посты. Но мы уже на саааамой финишной прямой, поэтому скоро буду показывать, что удалось наснимать и накупить за последний месяц. А пока - вот эта чудесная кружевная юбка от Chicwish, которую я ношу, не снимая. А еще сандалии на завязочках, как я мечтала, мне посчастливилось найти в Mango!

Sorry for the long absence here. We move in our new flat and I never thought that it all may take so much time. Wedding in comparison with this - just flowers.
So now we are learning from our own mistakes: the paint is wrong, the colour of the laminate flooring is blue, not gray, the wardrobe from IKEA does not stand. As a result, a lot of problems. And the main thing is that I bought a lot of huge chandeliers and Anton bangs his head almost in every room. How to fix it - I really don't know. We have already spoiled the chandelier, having painted it in brown))) It supposed to be bronze) To put it mildly: "It did not work!" We will now have to repaint it) And in a couple of dayswe  have painted almost all the furniture in the hall and the bathroom at our own risk. But I think that it worked! Looks great.
So, as you see there was no time for photos and especially for the posts. But now we are on the finish line, so I will soon show you all the material we shot lately. And yet - here's this wonderful lace skirt by Chicwish, which I wear almost every day this summer. And those sandals... I was lucky to find them in the Mango!



Top - H&M


Sandals (Сандалии) - Mango






22 comments:

  1. Beautiful outfit!


    http://brightdecember.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. only the most beautiful dresses are meant for a perfect beauty like you!Let us buy sexy dresses for big day.anagowns jade brand dresses reviews
    http://www.anagowns.com

    ReplyDelete
  3. Nice Blog, I’m really impressed with your efforts. Visit for
    Web Development Company

    ReplyDelete


  4. بسم الله الرحمن الرحيم نحن فى شركة الكمال نقوم بجميع خدمات نقل العفش والاساس بافض الطرق تحت اشراف

    فريق كبير مدرب على اعلى مستوى من المستويات مع الفك والتركيب
    شركة نقل اثاث بالطائف
    شركة نقل اثاث بجازان
    شركة نقل اثاث بحائل
    شركة نقل اثاث ونقل عفش بحائل
    والسلامة عليكم ورحمة الله وبركاته



    ReplyDelete